Tag med FDF på Folkemødet

Tag med og mød andre med noget på hjerte – deltag i debatter, samtaler og workshops, og fortæl om FDF og vores ambition.

30. Mar 2023
Rasmus Lind

FDFs folkemøde-delegation 2022

FDF sender traditionen tro en delegation af unge til Folkemødet – og du kan være med. På Folkemødet kan du udspørge folketingspolitikere, tage til koncerter, hylde vinderen af DM i debat, synge fællessange i højskoleteltet og diskutere politik og drømme for FDF til langt ud på natten.

Folkemødet er en politisk festival, der bliver afholdt på Bornholm i Allinge d. 15.-17. juni 2023, hvor folk fra nær og fjern med noget på hjerte mødes og debatterer.

Hvad kan du forvente, når du er på folkemøde med FDF?

Du kan både blive klogere på dit eget politiske og organisatoriske ståsted sammen med delegationen. Vi deltager sammen i debatter og aktiviteter hos mange andre organisationer, og til de mange events får du god mulighed for at lytte og selv komme til orde. Derudover er der plads til at opleve folkemødet på egen hånd. 

Det praktiske 

Vi mødes på Københavns Hovedbanegård d. 15. juni kl. 12.00, hvorefter vi tager bus 866 med afgang kl. 12.30. Tidligt om morgenen søndag d. 18. juni går turen hjemad igen, og vi forventer at være i København omkring kl. 09.30. 

Turen koster 500 kroner, som dækker transport København-Allinge t/r samt overnatning på den politiske slagmark (teltplads for unge), hvor vi skal bo sammen med højskolerne og andre ungdomsorganisationer.

Der vil være mulighed for at opsnuse enkelte politiske oplæg med mad, men ellers står du selv for forplejning. Den lokale Netto og SuperBrugsen har et glimrende udvalg.

Vil du med? 

Der er en begrænsning på syv åbne pladser. Hvis du er interesseret, skal du sende en kort motiveret ansøgning til delegationsleder Sarah Amfelt på sarahamfelt@FDF.dk, hvor du svarer på: 

  • Hvad laver du i FDF?
  • Hvad håber du på at få ud af deltage på Folkemødet?
  • Hvad tænker du, FDF kan være med til at ændre?

Den motiverede ansøgning må gerne være skriftlig, men hvis du har lyst til at lave den som Tiktok-video, Instagram-story eller en tegneserie, er det også helt fint. 

Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage. Ansøgere under 30 år prioriteres.

Sarah skal have din ansøgning senest søndag d. 7. maj 2023.   

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Emma Thoftgaard Nielsen på et@FDF.dk eller 41 73 11 87.