Velkommen til Mia og Rasmus

Mia Fanefjord Pedersen er ny kommunikationsmedarbejder, og Rasmus Bach Ottosen starter som forbundssekretær. 

15. Nov 2016
Christina Gro Hansen

Velkommen til to nye ansatte i FDF. Tirsdag den 15. november er Mia Fanefjord Pedersen startet som kommunikationsmedarbejder. Mia får kontorplads på Rysensteen, og skal være redaktør på FDFs børneblade og understøtte og styrke kredsene i deres kommunikation. 

Mia er uddannet i journalistik og globale studier fra Roskilde Universitet. Hun har siden arbejdet som kommunikationskonsulent i Bedre Psykiatri og som digital journalist på Ugebrevet A4. Mia kender blandt andet FDF og den frivillige verden gennem et engagement i uKirke.

- Jeg glæder mig helt vildt til at arbejde sammen med FDFs mange frivillige og være med til at få fortalt alle de gode historier om vores organisation, siger hun.

Mia deltager på FDFs landsmøde lørdag, hvor det er muligt at møde hende.

Ny forbundssekretær i FDF Landsdel 4

Rasmus Bach Ottosen starter 1. januar som forbundssekretær i FDF Landsdel 4. Han skal desuden være kontakt til Internationalt Udvalg.

Rasmus forlader et job i Det Norske Misjonsselskap som programrådgiver. Tidligere har han arbejdet med udviklingsprojekter på Madagaskar gennem samme organisation.

I FDF har Rasmus tidligere været kredsleder, siddet i landsdelsledelse og været instruktør på Seniorkursus Sletten, samt været en del af Internationalt Udvalg - blandt andet som repræsenteret FDF i FIMCAP. 

- Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet med de kredsene i landsdelen, og ser frem til udfordringerne og de mange fantastiske oplevelser, der venter. Jeg brænder for vores fælles formål og glæder mig til at tage fat på de opgaver, der venter i arbejdet med ambitionen og udviklingsmålene. Jeg håber, at jeg i samarbejde med kredsene i landsdelen, kan være med til at skabe fremtidens FDF, siger Rasmus Ottosen.