Alle ledere inviteres til Lederklubben LIVE

Vær med, når Lederklubben LIVE til november indbyder til samtaler om FDFs nye strategi.

09. Jul 2021
Mia Fanefjord Hansen

Foto: Kasper Henriksen

Til november inviteres alle ledere til et nyt arrangement i FDF – Lederklubben LIVE. Et arrangement som indbyder ledere fra hele landet til samtaler om FDF og vores nye strategi – og om, hvordan vi arbejder sammen om den.

Inspiration til kredsen

Med vores nye strategi har vi lagt os fast på en fælles opgave om sammen at give flere børn og unge et ståsted. Til Lederklubben LIVE vil ledere fra hele landet udveksle ideer og sammen tale om, hvordan vi kan hjælpe hinanden med at skabe mere FDF. Formatet er nyt og står i stedet for den tidligere Midtvejsdebat - deraf det nye navn.

Lederklubben LIVE bliver en dag fyldt med inspiration og viden om, hvordan du kan sætte udvikling på dagsordenen i din kreds. Her arbejder vi med udviklingsmålene – sammen!

Dagen vil give input til alle. For nogle vil det være input til ting, kredsen gør i forvejen, og for andre input til nye initiativer i kredsarbejdet. Fælles er et fokus på, at deltagerne skaber konkrete planer for arbejdet hjemme i egen kreds.

Til Lederklubben LIVE bruger vi også tid på at lære hinanden bedre at kende – for det er altid fedest at lave FDF sammen med nogle, man har det sjovt med.

Praktisk info

Arrangementet vil finde sted lørdag d. 13. november fra kl. 10-18 på Fyn eller i trekantsområdet. Nærmere lokation følger. For at styrke relationerne til hinanden tilbyder vi yderligere sociale tiltag både før og efter selve arrangementet. Sæt derfor gerne et kryds i kalenderen allerede fra fredag kl. 20 og frem til lørdag kl. 20.

Hvis du deltager fredag aften, vil du selv skulle stå for overnatning, men der vil være anvisninger til forskellige muligheder for overnatning. Ligeledes vil man som deltager selv skulle stå for transport til og fra arrangementet.

Tilmelding og program på vej

Dette er en save-the-date for arrangementet. I slutningen af august kommer et mere detaljeret program, ligesom tilmeldingen til den tid vil åbne på FDF.dk/tilmeld.