FDF spirer i Snejbjerg

I Snejbjerg vest for Herning kan børnefamilier nu mødes til familie-FDF. 

05. Oct 2023
Rasmus Lind

Emma Vang Theodorsen flyttede i maj til Snejbjerg vest for Herning. Her var en gruppe initiativtagere allerede i gang med at forberede et nyt familie-initiativ i byen, og efter en periode med målrettede forberedelser er de nu i gang med de første møder.

Familierne mødes hver anden tirsdag i sognegården, og efter aktiviteterne afslutter de mødet med spisning.

Vores proces har været lidt hektisk, fordi vi gerne ville nå at starte op her i begyndelsen af efteråret. Men det er gået så godt til de første møder, og vi har et godt samarbejde med menighedsrådet. Og vi kan også mærke, at andre i byen bakker op om os, siger Emma Vang Theodorsen.

Gennem opslag i den lokale Facebook-gruppe er det lykkedes at sprede budskabet om det nystartede familie-FDF, og det har allerede givet kontakt til en ildsjæl i byen, som gerne vil lave mere frivilligt arbejde.

I løbet af efteråret arbejder initiativtagerne videre for at få samlet flere medlemmer, sammensætte en bestyrelse og fordele rollerne i kredsen.

- Vi ser lyst på fremtiden for FDF i Snejbjerg. Som tilflytter er det min personlige motivation at give flere i byen mulighed for at møde et FDF-fællesskab, og derfor er jeg gået stærkt ind i vores fælles projekt, siger Emma Vang Theodorsen.