Bliv klar til indsamling

Folkekirkens Nødhjælp tilbyder aktivitetskatalog med film, lege og oplæg til samtale.

16. Jan 2020
Christina Gro Storm-Andersen

Årets mærke, som alle FDFere kan få til skjorten, hvis de deltager i Folkekirkens Nødhjælps landsindsamling.

FDF og Folkekirkens Nødhjælp samarbejder frem til 2022 om det internationale projekt GLOBUS. Som en del af samarbejdet tilbyder Folkekirkens Nødhjælp et gratis aktivitetskatalog målrettet børn og unge om verdensmål og næstekærlighed. Materialet indeholder film, lege, etiske dilemmaer og oplæg til samtale.

Hvad er den største CO2-synder i din hverdag? Og find ud af, hvilke konkrete udviklingsprojekter der matcher hvilke verdensmål? 

FDFerne vil få et større globalt perspektiv og relatere til børn og unge i verdens fattigste lande.

Bliv klar til indsamling

Aktiviteterne kan bruges selvstændigt, som forberedelse til et karavanebesøg eller som optakt til Folkekirkens Nødhjælps Indsamling søndag d. 8. marts. Her kan I gøre en aktiv og konkret forskel for verdens fattigste og klimaet, når Folkekirkens Nødhjælp samler ind til de mennesker, som er hårdest ramt af klimaforandringerne. Vanen tro er der produceret et årsmærke til skjorten. Og som sædvanlig er der 100 point til de væbnermesterskabspatruljer, der deltager i indsamlingen.

Der er stadig få ledige pladser på #TagDel-Karavanen, hvis I vil have besøg af unge, der har været ude og oplevet klimaudfordringerne med egne øjne forud for indsamlingsdagen. Book den her: