Debat om medlemsvækst

Besøg HB-mødet og deltag i debat om medlemsvækst

13. Jan 2016
Christina Gro Hansen

FOTO: Jonas Holmriis

Når FDFs hovedbestyrelse holder møde den 22.-23. januar på Rysensteen, inviteres du til at deltage i en temadebat om medlemsvækst lørdag den 23. januar kl. 10-11.30. 

Den manglende medlemsvækst er en af de væsentligste udfordringer for FDF. Kom og diskuter med hovedbestyrelsen - hvad mener du, er de største barrierer for, at vi kan blive flere? Er det økonomi, kultur eller noget helt andet, og hvad skal strategien være for at blive flere i FDF. Kom og giv dine input til debatten. Man skal ikke tilmelde sig, blot møde op. 


Evaluering og det kommende landsmøde

Hovedbestyrelsen skal på mødet også behandle evaluering af Legens Dag 2015 og Oplevelsesåret. Derudover tager de fat på arbejdet med at skabe sammenhæng mellem formål, værdiggrundlag og ambition, som det blev lovet på landsmødet i 2014. Hovedbestyrelsen skal også kigge frem mod dette års landsmøde, idet hovedbestyrelsen skal se på, hvad der skal være de fremtide udviklingsmål. Endelig er der kommet et forslag til nye regler for driftstilskud - tipsloven. Reglerne skal hovedbestyrelsen diskutere og arbejde på et udkast til et høringssvar.