FDFs hovedbestyrelse har konstitueret sig

FDFs formand hedder fortsat Jonas Kolby Laub Kristiansen, og Emil Gaarde er ny kasserer. Dorte Fog, FDF K 25, Brønshøj er ny næstformand. Dermed er det også tak til Iben Konradi Nielsen, der har valgt at stoppe som næstformand.

06. Dec 2018
Christina Gro Hansen

FDFs hovedbestyrelse 2018-2020. 

FOTO: Asbjørn Laurberg

Hovedbestyrelsen har nu konstitueret sig med Jonas Kolby Laub Kristiansen som formand og Emil Gaarde som kasserer. Dorte Fog er valgt som ny næstformand. Dorte kommer fra FDF K 25 Brønshøj, hvor hun er kredsleder.

Jonas Kolby Laub Kristiansen meddelte søndag på FDFs landsmøde under eventuelt, at Iben Konradi Nielsen har valgt at stoppe som næstformand for FDF.

- Iben har haft stor betydning for hovedbestyrelsens arbejde igennem mange år. Hun har leveret en enormt stor og dedikeret indsats for FDF, hvor blandt andet kommunikation, medier, vedtægter, butikken og FDFs strategiske retning har været nogle af de opgaver, hun har arbejdet med. Men det er ikke rimeligt at skulle favne Ibens bidrag i et enkelt citat. Hun er gået til opgaven med lige dele kærlighed til vores fælles forbundet samt forstand og perspektiv til at drive det langt. En meget fin evne, der har sikret, at vi i hovedbestyrelsen både har været ambitiøse og realistiske på samme tid. Jeg vil gerne sige hende en stor og dybfølt tak på landsforbundets vegne for sit store engagement, men også på et personligt plan, hvor mit samarbejde med Iben har været et tæt makkerskab i seks år. Og jeg glæder mig over, at hovedbestyrelsen også har glæde af Ibens kompetencer de kommende to år, siger FDFs formand Jonas Kolby Laub Kristiansen.

Iben Konradi Nielsen har været medlem af hovedbestyrelsen siden 2008 og været næstformand siden 2010. Iben fortsætter i hovedbestyrelsen. Hun er på valg i 2020.