Input til FDFs logovarer

En arbejdsgruppe mødes jævnligt i Eventyrsports hovedkontor for at udvikle FDFs udvalg af logovarer. De første produkter udviklet i samarbejde med Eventyrsport er lige på trapperne, og på et webinar har arbejdsgruppen fået input fra ledere.

01. Dec 2023
Rasmus Lind

Foto: Amanda Hertz

Der er godt gang i udviklingen af det nye udvalg af udstyr og FDF-produkter, som vil kunne købes i Eventyrsport. Udviklingen af logovarer ligger forankret i en arbejdsgruppe med repræsentanter fra Eventyrsport, KFUM-Spejderne og FDF.

Amalie Dreyer og Jasmin Palander Sørensen repræsenterer FDF i arbejdsgruppen, og den 22. november afholdt de et webinar for at indhente viden om børn, unges og lederes ønsker og behov. Alle interesserede ledere var inviteret til webinaret, og på aftenen var der 12 deltagere foruden arbejdsgruppens repræsentanter.

- Jeg er glad for, at så mange ledere havde lyst til at tage en time ud af deres aften, for at tale med os. Vi fik en masse gode perspektiver med, som jeg er sikker på vil være en stor hjælp i arbejdet med det fremtidige FDF-sortiment siger Amalie Dreyer.

Blandt de mange input fra deltagerne blev der også diskuteret balancen mellem kvalitet og pris – og herunder behovet for mere FDF-beklædning, når der nu allerede er samlet et bredt PLUS-sortiment med beklædning og udstyr, som dækker de fleste FDFeres behov, og hvor FDF får en del af overskuddet.

Nye produkter på vej

Arbejdsgruppen har sendt de første nydesignede logovarer på vej i produktion, og de vil komme til salg i Eventyrsport, i takt med at de lander fra leverandørerne i løbet af de kommende måneder. Det vil i første omgang være en mulepose, en drikkeflaske og en metalkop.

Til brug i kredsens PR er det nu også igen muligt at købe balloner i poser á 100 stk.

 

Samling af input fra webinaret.