Landslejr-Kickoff i alle landsdele

I foråret inviterer LLU til Landslejr-Kickoff i alle landsdele, hvor ledere sammen kan udvikle idéer til FDF Landslejr 2021.

11. Feb 2020
Mia Fanefjord Hansen

Foto: Thomas Heie Nielsen

I foråret fyres der op for landslejr-drømmene, når LLU i samarbejde med landsdelsledelserne afholder Landslejr-Kickoff i alle landsdele. Alle ledere inviteres til en aften i netop deres landsdel, hvor de i fællesskab kan drømme stort og udvikle idéer til FDF Landslejr 2021.

Landslejrchef Simon Stagis fortæller, at LLU ser meget frem til at mødes med ledere i alle landsdele.

- Ideen er, at vi sammen skal søsætte FDF Landslejr 2021. Der er mange måder at tage på landslejr på og mange forskellige kulturer i kredsene. Derfor er det også lederne selv, der er bedst til at komme med ideerne, fortæller Simon Stagis.

På Landslejr-Kickoff i hver landsdel vil landslejrudvalget fortælle om lejrens ugeprogram, tema og principper, ligesom boform, lejrliv og temaunivers er nogle af de punkter, der skal diskuteres.

Tilmelding

Alle kredse modtager invitationen med kredsforsendelsen 11. februar. Den findes også nedenfor, hvor du kan se, hvor og hvornår der er Landslejr-Kickoff i din landsdel.

Tilmelding skal ske samlet for kredsen senest dagen før gennem landsdelen. Klik ind på din landsdels hjemmeside eller facebookside.