FDF Landslotteri 2020 skydes i gang

Tjen penge til kredsen med FDF Landslotteri 2020. Lodsedler kan bestilles hos 55°Nord fra 10. juni.

03. Jun 2020
Mia Fanefjord Hansen

Foto: Jacob Warrer

Kredse kan fra d. 10. juni bestille lodsedler til FDF Landslotteri 2020 hos 55°Nord. Salget af lodsedler er en oplagt mulighed for at tjene penge til kredsen. 

I perioden fra d. 21. august og frem til d. 8. november 2020 kan kredse tilrettelægge deres salg af lodsedler og fx bruge en enkelt dag, en uge eller en måned, alt afhængig af hvad der passer kredsen bedst.

Tjen penge til kredsen

Salgsprisen på lodsedler er i år hævet til 30 kr. pr. stk. Prisstigningen skal ses i lyset af, at prisen på FDFs lodder har ligget under øvrige organisationers pris, samt at erfaringer viser, at prisen på en lodseddel ikke er meget afgørende for, om folk ønsker at købe og støtte FDF. Håbet er, at prisstigningen kan øge kredsenes omsætning og indtjening ved at lodseddelsalget.

Hvor meget hver kreds kan tjene pr. lod afhænger blandt andet af, hvor mange lodder der sælges på landsplan, og hvor mange af de store præmier der bliver vundet. Det er forhåbningen, at hver kreds kan tjene minimum 20 kr. pr. lod og forhåbentligt mere. Det endelige tal gøres op, når lotteriet er afsluttet. 

Som noget nyt er det i år muligt for kredse at få lokale butikker til at sælge lodsedlerne. Det en god mulighed for at få solgt flere lodsedler. Læs om salg via butikker og andre tips og tricks til lodseddelsalg her.

Vind præmier til kredsen

Der trækkes lod om nedenstående præmier blandt alle kredse, der sælger lodsedler:

 

  • 2 x gavekort á 10.000 kr. til 55°Nord
  • 1 x landslejr-t-shirts til alle medlemmer i kredsen

 

Hver gang kredsen sælger 10 lodder, får kredsen ét lod i lodtrækningen. Lodtrækningen finder sted, når antallet af solgte lodder er gjort op.

Kredse kan bestille lodsedlerne via 55°Nord fra onsdag d. 10. juni. Kredsledere modtager per mail mere information om bestilling.

 

Læs mere om FDF Landslotteri 2020

Spørgsmål rettes til forbundskontoret på FDF@FDF.dk.