Landslotteriet sender næsten 2 mio. kr. ud i kredsene

FDFs kredse modtager samlet knap 2 mio. kr. fra årets landslotteri.

20. Dec 2023
Mia Fanefjord Hansen

Foto: Christian Kyed

Næsten 2 mio. kr. er på vej ud i FDFs kredse, efter at børn og ledere over hele landet i efteråret har solgt lodsedler som en del af årets landslotteri. Samlet set er overskuddet fra landslotteriet opgjort til 1,96 mio. kr., som nu kommer kredsene til gode.

I alt har de 171 deltagende kredse solgt 102.404lodder i år, og kredsene modtager 19,14 kr. per solgt lodseddel.

Chef for nationalt engagement i FDF Stefan Buntzen-Christensen glæder sig over, at FDFs kredse i så stort omfang har formået at sælge lodsedler i deres lokalområde.

- Det er fantastisk at se, hvordan børn og ledere over hele landet har gjort en kæmpe indsats i årets landslotteri og ved fælles hjælp sikret kredsen en god fortjeneste til arbejdet med børn og unge, siger Stefan Buntzen-Christensen.

Vindere i kredskonkurrencen

I landslotteriets kredskonkurrence løb både FDF Lind og FDF Nykøbing Sjælland med et gavekort til Eventyrsport på 10.000 kr. Herudover sikrede FDF Hendriksholm sig FDF-t-shirts til hele kredsen.

Udvidelse af salgsperiode næste år

For at give kredse større fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge salget af lodsedler arbejdes der på at udvide salgsperioden i 2024, så den starter allerede i foråret og løber til efteråret. Nærmere info om dette meldes ud i starten af det nye år.