Laura og Malthe giver et år til FDF

FDFs to nye Giv-Et-År-medarbejdere, Laura Thuesen og Malthe Friis, fortæller her om deres forventninger til det kommende år på Rysensteen.

15. Aug 2023
Rasmus Lind

Både Laura og Malthe har været FDFere siden barndommen, og de går ind til det kommende års fuldtids-FDF med store smil og spændt forventning.

Begge nye Giv-Et-År-medarbejdere ser særligt frem til at lære FDF bedre at kende, og udsigten til at udvide FDF-netværket har for dem begge været en af de store grunde til at søge stillingen.

- Jeg har hørt om muligheden for at blive Giv-Et-År-medarbejder fra en masse forskellige, både fra min kreds og fra tidligere GEÅ’ere. Jeg brænder meget for FDF, så jeg glæder mig til at opleve FDF på andre måder end det kreds- og landsdelsarbejde, som jeg allerede kender, siger Laura.

Nye erfaringer

Giv-Et-År-medarbejdere på Rysensteen kommer til at prøve kræfter med en masse forskellige opgaver. De varetager blandt andet den daglige drift og vedligehold af Rysensteen, udvikler og afholder arrangementer, hjælper aktivt til med opstart af nye kredse og producerer indhold til FDFs medier.

Om et år, når de to Giv-Et-År-medarbejdere fortsætter videre ud i livet, vil de mange FDF-oplevelser have sat sig spor i dem, og på hver deres måde vil de også have sat deres eget aftryk på FDF.

Malthe håber, at han til den vil blive husket for sit store gåpåmod, og at han undervejs får nye erfaringer og kommer til at tilegne sig nye kompetencer.

- Udover at jeg glæder mig til at udvide mit netværk i FDF, håber jeg også på at lære en masse nyt om FDF og at få nogle konkrete erfaringer med at planlægge kurser, søge fonde, som jeg kan bruge bagefter, siger han.

Alle, der endnu ikke har hilst på Laura og Malthe, har mulighed for det til den ugentlige fællesspisning på Rysensteen, Eat ‘n’ Meet, som afholdes om mandagen.