”Vandballonen der ikke ville sprænges”

Årets leg er klar. Hent inspirationsmaterialet til Legens Dag 2018.

19. Jun 2018
Anna Vistesen

Sommeren har indtil videre været varm og tør, og prognoserne siger, at dette fortsætter. Derfor er det oplagt at bruge årets Legens Dag-materiale, som netop indeholder sjove og finurlige vandballonslege. 

Diana Hansen og Anna Sigsgaard står bag årets materiale.

- Det er vigtig for os, at lederne bliver ved med at blive inspireret med simple lege, som alle kan være med til, fortæller de.

- Vi har tilstræbt at lave nogle lege, som man kan lægge sit eget tema over, så det kan tilpasses til høstfest, sæsonopstart eller hvis kredsen skal i gang med et skolesamarbejde.

Legens Dag som I vil 

FDF og leg hænger uløseligt sammen, og FDF har holdt Legens Dag. Nogle bruger det som fælles sæsonopstart for alle kredsens medlemmer, mens andre bruger det til at rekruttere nye medlemmer ved eksempelvis byfest, loppemarkeder eller andre lokale arrangementer. 

- Leg kan lynhurtigt skabe nye gode oplevelser mellem børn og voksne, der ikke kender hinanden, beskriver Anna, og fortsætter:

Derfor er leg så godt, når man skal lære forældrene at kende, eller hvis børn i lokalområde skal lære FDF at kende fortsætter hun.

Diana supplerer: 

- Alle elsker at grine, især i legen, for den er umiddelbar og lige til. Legen kan altid tilpasses til dem, som gerne vil være med, og det er vi megagode til som FDF-ledere. 

Det bliver sendt ud til alle kredse i august måneds kredsforsendelse, sammen med dejlige mange vandballoner. 

Hvis du har nogle spørgsmål til årets materiale så skriv til legensdag@fdf.dk