March og Lejr 2024

Det er på tide at varme sangstemmerne, for udvalget bag March og Lejr sender i denne måned den nye sangbog på gaden. Sangbogen kan købes med mængderabat hos Eventyrsport og bliver tilgængelig på online musiktjenester.

01. Mar 2024
Fotograf © Thomas Heie Nielsen

Forårsbebuderen March og Lejr er i trykken. Den årlige fornyelse rummer nye sange fra forskellige bidragsydere. Måske gemmer der sig en ny lejrbålsfavorit, den bedste tumlingemødestarter eller det nye hit til seniorkurserne i den nye sangbog.

Rundt omkring i landet er der allerede ved at blive planlagt Sing In rundt i landsdelene, hvor man kan lære de nye sange at kende.

Hvis du har brug for noder, slides, lyd mm. til de nye sange før tid i forbindelse med et Sing in-arrangement, kan du skrive til March og lejr-udvalget på marchoglejr@fdf.dk og få tidlig adgang til noder og tekster.

Mængderabat hos Eventyrsport

I år kan kredsen få fornyet sangbogsbeholdningen til ekstra fordelagtige priser. Fra den 15. marts kan den lille sangbog købes i de kendte formater med enten spiral eller limet ryg hos Eventyrsport, Der er 20%, rabat ved køb af 25 sangbøger eller mere. 
Ved køb af mindre end 25 sangbøger får man FDF-medlemsrabatten på 10%

Altid ved hånden
 

Ud over de kendte fysiske sangbogsformater, der passer lige i skjortelommen, så bliver sangene også udgivet online. I løbet af marts bliver alle sangene tilgængelige på musiktjenester såsom Spotify. March og Lejr er på den måde aldrig langt væk. Du kan lytte til dem alene eller sammen med vennerne.