Ny administrationschef er fundet

Jakob Harbo Kastrup bliver ny administrationschef i FDF.

29. Jan 2018
Christina Gro Hansen

– Jeg er rigtig glad for, at vi har fået Jakob med ombord. Det var en udfordring med to samtidige opsigelser i slutningen af november. Men det er dejligt, at der nu er fundet dygtige afløsere til begge stillinger. Det har været en god ansættelsesproces og beslutningen er sket i samråd med den nye generalsekretær Rasmus Agergaard Pedersen, siger FDFs formand Jonas Kolby Laub Kristiansen.  

Jakob Harbo Kastrup er 37 år og har en kandidat i forvaltning. Han kommer fra en stilling som specialkonsulent i Dansk Ungdoms Fællesråd, DUF, hvor han blandt andet har haft ansvaret for fordelingen og administration af tipsmidlerne, som FDF også modtager en andel af. Samtidig er han i gang med en diplomuddannelse i ledelse. 

– Jakob er særdeles reflekteret og har et indgående kendskab til de økonomiske, politiske og juridiske rammevilkår for FDF, hvilket sammen med et stort netværk vil blive en fordel i stillingen, siger FDFs kasserer Allan Frank Walther.  

Jakob Harbo Kastrup glæder sig til at komme i gang med arbejdet. Han starter den 1. marts. 

– Jeg er enormt glad og stolt over at få denne chance for at være med til at trække et læs for den organisation, der har givet mig selv, mine egne børn og tusindvis af andre børn, unge og voksne så mange gode oplevelser, venskaber og et solidt fundament at bygge videre på resten af livet. Hvis mit arbejde kan gøre FDF-livet lettere for bare én leder eller kredsleder, så de får bedre mulighed for at gøre det, de brænder for sammen med deres børn og unge i kredsen, netværket, landsdelen eller landsforbundet - så har det været en god dag på kontoret. Jeg ser frem til mange gode dage på forbundskontoret, siger Jakob Harbo Kastrup. 

Jakob har selv været aktiv FDFer som barn og ung i FDF Aars, han har bl.a. været aktiv i FDFs internationale arbejde og har en overgang været skribent på FDF LEDEREN. De senere år er det primært blevet til deltagelse i landsforbundets familielejr og familielejren på landslejren. Jakob bor i Husum med sin kone og deres tre børn og er aktiv forælder i FDF K25 Brønshøj.