Ny landslejr-facebookgruppe for alle ledere

Landslejr-udvalget lancerer i dag en ny landslejr-facebookgruppe for ledere.

11. Mar 2020
Mia Fanefjord Hansen

Foto: Henrik Barfoed Larsen

Landslejr-udvalget har i dag lanceret en ny landslejr-facebookgruppe for alle ledere i FDF. Gruppen hedder 'Landslejr 2021 - leder til leder', og her kan ledere dele idéer, søge inspiration og sparre med hinanden om landslejr-relaterede emner frem mod FDF Landslejr 2021.

- Vi håber, at ledere vil bruge gruppen til at dele tanker og idéer med hinanden, når vi sammen skal skabe vores store fælles sommerlejr, nemlig landslejren. Vi skal sammen gøre landslejren til et godt sted for alle, både børn, unge og ledere, og det kræver, at vi taler sammen. Det kan gruppen være en platform for, siger landslejrchef Simon Stagis.

Han lægger vægt på, at samtalen om, hvordan vi sammen skaber den bedste landslejr, også finder sted rundt om ledermødebordet og sammen med børnene i kredsen, og at den nye facebookgruppe netop kan bruges til at få alle de gode idéer bredt ud til endnu flere.

- Det er en platform til at vække lejren til live i vores bevidsthed, hjerner og hjerter, siger Simon Stagis. 

Fælles retningslinjer

I forbindelse med lanceringen af den nye landslejr-facebookgruppe er der udviklet nye fælles retningslinjer for FDFs officielle facebookside, FDFs facebookgruppe for ledere "FDF - leder til leder" samt landslejr-facebookgruppen.    

Facebookgruppen "FDF Leder-til-leder" vil fortsat være stedet, hvor ledere kan søge og dele inspiration om andre FDF-relaterede emner end landslejr.

Den nye landslejr-facebookgruppe lukker igen i efteråret 2021 på den anden side af landslejren.