FDF Skanderborg-Stilling gjorde åbent hus til en leg

FDF Skanderborg-Stilling var med, dader blev holdt åbent hus på Skanderborg Rådhus. Kredsen stod klar med leg til de mange interesserede.

24. Nov 2015
Sara Springborg

Deltagerne fik også lov at prøve kræfter med LEGO-klodser.
FOTO: FDF Skanderborg-Stilling

FDF Skanderborg-Stilling var med, da der var åbent hus i Skanderborg Kommunes nye rådhus. Over 4000 borgere var på besøg i løbet af dagen, og FDF Skanderborg-Stilling mødte dem med tilbud om at komme på løb rundt i bygningen, bygge rådhuset i Lego eller prøve kræfter med kredsens nybyggede flødebollemaskine. Det var der mange børn, som takkede ja til.

-Vi oplevede en stor interesse blandt både børn og forældre på dagen, fortæller Nicklas Lauritzen, der til daglig er kredsleder i FDF Skanderborg-Stilling.

Fælles projekt for kredsen

Arrangementet blev hurtigt til et fælles projekt for hele kredsen. Seniorvæbnere og seniorer stod for at lave et løb med poster rundt i bygningen og væbnerne byggede en flødebollemaskine. Det betød, at der var 17 FDFere fra kredsen med til afvikling af arrangementet - Både børn, unge, ledere og tidligere ledere i kredsen. 

-Jeg kan bestemt anbefale andre kredse at gå i gang med lignende samarbejdsprojekter. Det har givet en masse synlighed og styrket relationen til kommunen, siger Nicklas Lauritzen. 

God dialog med kommunen

Tre måneder inden arrangementet skulle afholdes, ringede kredslederen i FDF Skanderborg-Stilling til byggechefen for det nye rådhus og spurgte, om FDF måtte være med ved åben hus-arrangementet.

-Byggechefen sagde ja med det samme, og vi har haft en vildt god dialog med kommunen hele vejen igennem projektet. Vi startede med et møde med rundvisning på byggepladsen, og vi er blevet taget med på råd omkring arrangementet, hver gang der har været ændringer, fortæller kredsleder Nicklas Lauritzen.

Nicklas Lauritzen pointerer desuden, at kommunen har nævnt FDF hver gang, der er blevet gjort reklame for arrangementet i pressen.

  

Får du nu lyst til at lege? Så besøg legedatabasen - her har vi samlet mere end 1000 lege.