Web-forening - et online bogføringsredskab

FDF tilbyder nu et billigt og nemt tilgængeligt bogføringsprogram, tilpasset virkeligheden i en FDF-kreds.

03. Dec 2018
Christina Gro Hansen

FDF har indgået et samarbejde med Web-forening, der leverer et billigt og enkelt online regnskabsprogram, der er nemt at gå til for selv en ikke regnskabsuddannet kredskasserer. FDF har i den forbindelse udarbejdet en køreklar kredskontoplan, der gør det nemt at komme igang. Kontoplanen kan nemt tilpasses jeres egne ønsker og behov, men kan også bruges som den er.

Andre kredse har gode erfaringer

En række FDF-kredse bruger allerede programmet og de kredskasserere, som Forbundskontoret har været i kontakt med fortæller alle, at de har haft meget positive oplevelser med at skifte til og bruge programmet:

- Jeg havde lidt problemer med at afslutte regnskabsåret og ligeledes opstart af det nye, men kontaktede dem blot og blev guidet igennem. Efterfølgende fik jeg pr. mail hvordan det skulle gøres så jeg har det til næste årsafslutning, siger Helle Lund Nielsen, der er kasserer i FDF Ansager, der skiftede til programmet i januar 2017. 

- Det er nemt at arbejde i og hvis man pludselig mangler et kontonummer opretter man blot et. Det er nemt at følge med i, at man konterer de rigtige beløb, da bankkontoen opdateres og er synlig inden bogføring. Det at programmet er browserbaseret gør at man kan tilgå det fra flere pc’er og det er jeg rigtig glad for, siger hun og fortæller også at kredsens bestyrelse synes det er meget overskuelig den måde årsregnskabet vises på.

- At sidste års tal også er synlige, kan de godt lide og det giver et godt overblik, slutter hun og anbefaler samtidig andre kredse at overveje at skifte til Web-Forening.

Hvad koster det?

Web-forening koster kun 735 kr. om året (inkl. moms).

FDF-kredse, der bestiller inden 1. marts 2019 får første år til halv pris. De første 14 dage er gratis.

Web-Forening tilbyder også at afholde et kassererkursus i simple bogføringsteknikker og brugen af programmet. Vi arbejder pt. på at stable det på benene et par forskellige steder i landet, i slutningen af januar eller starten af februar 2019.

Kom godt igang

Kontakt support@web-forening.dk og bestil en adgang med en FDF-kontoplan og med FDF-rabat.

Se mere på Web-Forenings hjemmeside.

Vær opmærksom på at Web-Forening også tilbyder en nem hjemmeside til foreninger. Denne er ikke en del af tilbuddet til FDF-kredse. I stedet anbefaler vi, at I opretter en kredshjemmeside via Kreds-CMS.