Profilbeklædning: T-shirt nu i salg

T-shirten i FDFs nye supplerende profilbeklædning er nu i salg hos 55NORD.

04. Nov 2020
Mia Fanefjord Hansen

Her ses t-shirten, der nu er i salg – samt sneakpeak på uldtrøjen (th).

Første produkt i FDFs nye supplerende profilbeklædning er nu i salg hos 55NORD. Det er t-shirten, der altså nu kan købes til både børn og voksne.  

Den nye supplerende FDF-beklædning blev vedtaget på landsmødet i 2018. T-shirten er det første af i alt tre planlagte produkter, der skal give større fleksibilitet og mulighed for at markere et tilhørsforhold til FDF i sammenhænge, hvor forbundsskjorten ofte fravælges. Det kan fx være på varme dage, på seniorkurser eller besøg hos kommunen. FDF-blå er den bærende farve på alle tre beklædningsdele, og elementer som eksempelvis FDF-skjold på ærmet går igen på tværs af kollektionen.

Tøjet er produceret af Mammut Work Wear, der har specialiseret sig i specialdesignet erhvervsbeklædning med vægt på det funktionelle og blandt andet har leveret uniformer til Dansk Politi og Toldstyrelsen.

Forsinket proces

Oprindeligt var kollektionen planlagt til at komme i salg op mod sommeren 2020. Dog har skift af leverandør, kvalitetssikring undervejs samt senest nedlukningen af tekstilindustrien i Asien grundet corona forsinket processen.

Op mod jul vil også en merino-uldtrøje forventeligt komme i salg, ligesom det tredje produkt – en hoodie – kommer på hylderne hos 55NORD i det tidlige forår. 

T-shirten fås i børnestørrelserne 4, 6, 8, 10 og 12 år og i voksenstørrelserne XS-2XL (taljeret) og XS-4XL (unisex). Den kan købes via linket nedenfor.