Væddemål om Seniorfestival

I år har udvalget udfordret FDFerne - en række væddemål afgøres, når seniorerne mødes til Seniorfestival.

19. Aug 2015
Mai Christensen

Kongeådalens Efterskole danner i weekenden d. 11.-13. september rammerne om den årlige festival for FDFs seniorer, Seniorfestival. Men i år vil mange af seniorerne have pakket flødeboller side om side med liggeunderlag og sovepose i rygsækken. De har nemlig deltaget i Seniorfestivals officielle væddemål, hvor netop flødeboller er på spil. Et væddemål, der i sin enkelthed går ud på, at den enkelte kreds får tildelt et antal medlemmer af festivalledelsen, de skal forsøge at få til at tilmelde sig. Lykkes det, kvitterer ledelsen med flødeboller til kredsen. Tabes væddemålet derimod, må kredsen i stedet hoste op med flødeboller til festivalledelsen.


Man kan lokke med flødeboller

Morten Knudsen, der er kredsleder i FDF Holstebro 1, er en af dem, der har tilmeldt sig væddemålet. For ham handler væddemålet om at få flere seniorer afsted på festivallen. En ting, der ifølge Morten kan være svært, men som væddemålet forhåbentlig kan gøre lidt nemmere. 

- Jeg tilmeldte os, fordi vi generelt er meget konkurrencemindede. Og så er det altid sjovt, når der er noget på højkant, og man kan lokke med flødeboller. Vi har ikke så mange tilmeldte endnu. Vi skal lige i gang med sæsonen, så skal det nok komme. Vi får nok svært ved at nå målsætningen, da en del seniorer er bortrejst. Jeg opfordrer de resterende til at finde nogle venner at tage med, så må vi se om det går, fortæller han.

Foruden den lange række af væddemål byder weekenden også på et program spækket med aktiviteter, besøg af komikeren Christian Fuhlendorf og ikke mindst musik fra mere end 35 FDF-bands. Festivallens hovednavn er i år det danske band Julias Moon, der vil spille en perlerække af hits fra musikscenen.