Tilmelding til VM er åben

Så er det nu, I kan tilmelde jer årets store oplevelse for væbnere, seniorvæbnere og seniorer. 

08. Dec 2016

I denne uge slog Væbnermesterskabet dørene op for endnu en VM-sæson, da tilmeldingen til netdelen åbnede på www.mesterskabet.dk. Væbnermesterskabet er en konkurrence, der først foregår på nettet fra februar og frem til maj, hvor det hele afsluttes med en stor Finale i København i Kristi Himmelfartsferien.  

Udvalg håber på rekord

Udvalget bag Væbnermesterskabet 2017 glæder sig meget til at underholde væbnere, seniorvæbnere og seniorer i kredsene og håber på igen i år at slå rekorder, når det kommer til deltagertal. Sidste gang deltog hele 341 patruljer på netdelen, og ser man tilbage til bare 2008, var der kun 147 patruljer på netdelen. Det er en stigning, der er til at tage og føle på, og udvalget bag tror, at det skyldes den store egenbestemmelse, som patruljerne har i deres deltagelse. Formand Christian Cannon fortæller:

- På Væbnermesterskabet kan man gøre lige, hvad der passer den enkelte patrulje. Netdelen er bygget op om en række temauger og to såkaldte hotspots, men patruljerne kan helt selv udvælge, hvilke opgaver de vil arbejde med, for at få den bedste oplevelse hjemme i kredsen. Derfor kan vores tilbud tilpasses alle kredse, der har lyst til at få lidt input til arbejdet i de større klasser.  

Man kan hoppe på senere

Tilmeldingen til Væbnermesterskabet 2017s netdel åbnede i går, men det er heldigvis aldrig for sent at komme med. Man kan tilmelde sig netdelen, helt indtil den slutter, og man kan såmænd også tilmelde sig Finalen uden overhovedet at have kigget på Netdelen. Dermed håber man i udvalget, at endnu flere kredse vil deltage på Væbnermesterskabet 2017. Formand Marie Holmriis uddyber:

- Sidste gang deltog i alt 155 kredse i Finalen. Det er vi vildt stolte over, men vi har stadig plads til flere. Derfor håber vi, at kredse der allerede har snuset til Væbnermesterskabet vil prikke til venskabskredse, der endnu har debuten til gode, så endnu flere kan få en stor FDF-oplevelse sammen.  

Hvis man leger med tanken om at deltage på Væbnermesterskabet 2017, men stadig er lidt i tvivl om en ting eller to, er man altid velkommen til at skrive til Væbnermesterskabsudvalget på vm@mesterskabet.dk. De er klar til at hjælpe med stort og småt – medmindre det handler om at finde det helt perfekte patruljenavn, den del står for egen regning.