90 FDFere mødes på Silkeborg Højskole i weekenden

FDFs hovedbestyrelse holder møde på Silkeborg Højskole i den kommende weekend, hvor der også er højskoledag, arenasamling og møde for landsdelsledelserne.

14. Mar 2024
Jakob Harbo Kastrup

I den kommende weekend den 15.-17. marts holder FDFs hovedbestyrelse møde på Silkeborg Højskole.

På HB-mødet gøres der bl.a. status over 2023 både på både aktiviteter, medlemstal og økonomi. Derudover begynder HB så småt at se frem mod at planlægge de kommende år, hvor der til landsmødet i november både skal fremlægges forslag til budget og udviklingsmål for 2025-2026. I den forbindelse har hovedbestyrelsen bl.a. også en dialog med landsdelsledelserne om deres input til udviklingsmål for 2025-2026.

Mødet holdes før og efter højskoledagen den 16. marts, hvor alle FDFere har været inviteret, ligesom FDFs Arena og landsdelsledelserne også deltager. Samlet set samles der mere end 90 FDFere på højskoledagen. På højskoledagen, der har undertitlen Vi vender os mod verden, kombineres det bedste fra højskolen og det bedste fra FDF. Målet er at og deltagerne bliver udfordret og inspireret til at se på FDF, på højskolen, på vores styrker og udfordringer og den verden, vi er en del af, med nye øjne. Gennem samtale og debat bliver der taget fat i nogle vigtige tematikker hvor det udforskes, hvordan FDF og højskolen kan styrke vores fælles værdier.

På dagen er der fire fælles temaer:
- Mangfoldighedens perspektiver
- Billeder på engagement i samfundet
- Musikken får krop
- Højskole og FDF

Derudover kan man vælge at deltage på en af fire workshops:
- Naturen kalder
- Flere om tro
- Bæredygtighed og klima i FDF
- Køn og seksualitet hos børn og ledere i FDF

 

I løbet af dagen vil der også være en række bidragshjørner, hvor deltagerne sammen og hver for sig fordyber sig i de idéer og perspektiver, som de har fået under tema-oplæggene. Der bliver ligeledes mulighed for at udveksle gode ideer, refleksioner og input med FDFs hovedbestyrelse og højskolen. Dagens program afsluttes med en andagt og med mulighed for efterfølgende højskolehygge.

 

Du kan læse mere om højskoledagen her: https://fdf.dk/arrangementer/hoejskoledag 

Følg også med på FDFs sociale medier, hvor der over weekenden vil komme billeder og stemningsrapporter fra weekenden.