Tilmelding til efterårets kurser for unge

Her er en oversigt over kurser for seniorvæbnere og seniorer dette efterår. Find gruppebeskrivelser, praktisk info samt tilmeldingslink her.

13. Sep 2021
Mia Fanefjord Hansen

Foto: Christian Kyed

Se oversigten over kurser nederst

Kursustilmeldingen til efterårets kurser er åben, og de første mange deltagere har allerede meldt sig til. For første gang i halvandet år kan seniorvæbnere og seniorer fra hele FDF atter mødes på kurser og sammen kaste sig hovedkulds ud i opfindsomme udfordringer, knytte nye venskaber og prøve sig selv af.

Alle kurser foregår i efterårsferien, og her står dygtige og nærværende instruktører klar til at byde kredsenes unge velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter. De unge vender hjem med rygsækken fuld af mindeværdige stunder og gode værktøjer, der kan bruges hjemme i kredsen og videre i livet.

På denne side har vi samlet alle de kurser, der venter de unge dette efterår. Vær med til at sprede budskabet med seniorvæbnerne og seniorerne i din kreds. Du kan fx vise dem denne side eller dele denne kursusplakat med dem. Der er tilmeldingsfrist 15. september.

Af hensyn til planlægningen og potentielt skiftende retningslinjer er det fysiske kursuskatalog i denne omgang erstattet af sider for de respektive kurser her på hjemmesiden. Indbydelsestekster kan hentes på denne side i forbindelse med søgning til kommunalt kursustilskud. 

Husk at I som kreds har mulighed for at søge FDFs uddannelsespulje, som har til formål at fremme deltagelse på FDFs forbundskurser. Puljen kan søges af kredse, der ikke kan modtage mere end 50% i kommunalt kursustilskud. Se, hvilke kurser der er omfattet af puljen, læs om kriterier og søg her:


Efterårets kurser for unge

7.-8. klassekursus

Der er desværre ikke flere pladser på 7.-8. klassekurset på Rysensteen. Det er muligt at skrive sig på venteliste, og du vil blive kontaktet, hvis der kommer et kursus et andet sted i landet.

Praktisk info

SVK MSE

For alle på 13-15 år

Grupper og info

Tilmelding

Seniorkursus VORK

For alle på 15-18 år

Grupper og info

Tilmelding

Seniorkursus Sletten

For alle på 15-18 år

Grupper og info

Tilmelding

Orkesterkursus

For alle

Grupper og info

Tilmelding